Rechten van vertrouwensgroep configureren

De optimale programmarechten worden standaard aangemaakt voor verschillende vertrouwensgroepen. De instellingen voor programmagroepen die zich in een vertrouwensgroep bevinden nemen de waarden over van de instellingen van de rechten van de vertrouwensgroep.

De rechten van een vertrouwensgroep veranderen in de beheerconsole (MMC)

Rechten van vertrouwensgroep maken in de Webconsole en Cloudconsole

De rechten van een vertrouwensgroep veranderen in de programma-interface

De rechten van de vertrouwensgroep worden gewijzigd. Kaspersky Endpoint Security blokkeert vervolgens de acties van het programma, afhankelijk van de vertrouwensgroep. De icon_HIPS_Settings_Edited status (Aangepaste instellingen) wordt toegewezen aan de vertrouwensgroep.